Vergoedingen & Tarieven

VBAG_logo_zwarte_letters TP

Ik ben aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Dit is een beroepsorganisatie voor natuurgerichte therapeuten. Bovendien ben ik geregistreerd bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Een consult vindt uitsluitend plaats op afspraak.
Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig.

RBCZ logo voor lichte achtergrond transparant

Vergoedingen

Behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoedt door de meeste zorgverzekeraars. Het valt niet onder het eigen risico. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polis. Voor alle zekerheid kunt u dit navragen bij uw zorgverzekeraar, mijn behandelingen vallen onder Alternatieve Geneeswijze en mijn prestatiecodes zijn 24000 en 24005.

Tarieven

Een consult, afhankelijk van de behandeling en tijd, duurt ongeveer een uur en kost €64,00.

Na het consult kan er per pin of contant betaald worden. Tevens ontvangt u een factuur die bij uw zorgverzekeraar ingediend kan worden.

Annuleren

Het kan altijd voorkomen dat een afspraak geannuleerd dient te worden. Dit kan zonder kosten mits dit minimaal 24 uur van te voren is doorgeven, anders worden de kosten van het consult alsnog in rekening gebracht. Annuleren kan alleen door telefonisch te bellen of te appen naar +31622853285.

KVK-nummer: 14099211 & BTW-nummer: NL001845306B77

SandraDriessen_logo